Nopra Hissi Oy

Motala B6

Tilaa säästävä ja mukautuva hissi

MOTALA B6

Hissi on olennainen osa mukavaa asumista kaikille, jotka asuvat kerrostaloissa tai käyttävät niitä. Erityisesti liikuntarajoitteisille ja iäkkäille hissi on välttämätön, ja esteetön ympäristö helpottaa kaikkien elämää. Lisäksi hissi lisää kiinteistön arvoa ja houkuttelevuutta, varmistaen kiinteistön elinkelpoisuuden tulevaisuudessa.

Motala B6 on tilaa säästävä, hissidirektiivin (EN81-20) mukainen hissiratkaisu, joka voidaan asentaa melkein mihin tahansa kerrostaloon. Se on suunniteltu asennettavaksi porraskäytävään ilman suuria muutoksia rakenteisiin, mikä tekee asennuksesta nopean. Pienin Motala B6 -malli on kooltaan 800 x 1050 mm, joten se mahtuu myös erittäin pieniin tiloihin. Automaattiovet tekevät hissistä turvallisen ja helppokäyttöisen.

Motala B6 on kustannustehokas pitkällä aikavälillä, koska sen energiatehokkuus ja helppo huollettavuus vähentävät ylläpitokuluja. Hissin ympäristöystävällinen, öljytön teknologia tekee siitä kestävän valinnan

Hissin mitat

Motala B6 tarjoaa eniten tilaa korissa suhteessa itsekantavan hissikuilun vaatimaan tilaan. Tarjoamme hissiratkaisuja, jotka yltävät jopa 30 metrin korkeuteen ja 16 kerrokseen, tarjoten samalla laajan valikoiman kokoja ja 0,6 m/s nopeuden. Motala B6 toimii hammashihnakäyttöisellä järjestelmällä, joka takaa maksimaalisen mukavuuden, turvallisuuden ja alhaisimman melutason. Voit valita lasipaneeleja tai yhdistää umpinaisia paneeleja ja lasia mieltymyksesi mukaan.