Nopra Hissi Oy

Kevythissit

Siisti ja kompakti ratkaisu.

SB200 - Nopra Hissi Oy

Säästä tilaa kevythissillä

Hiljaiset kevythissimme ovat edullisia ratkaisuja esteettömään ja helpompaan liikkumiseen niin kotona kuin julkisissa tiloissa. Hissit ovat pienempiä kompaktimpia kuin normaalit henkilöhissit.

Kevythisseissä on sisäänrakennettu konehuone ja hissikuopan tarve on vain 50mm (kuopan tarve voidaan välttää asentamalla kulkuramppi lähtötasolle). Kevyen ja kompaktin rakenteen vuoksi ajonopeudet on rajattu 0,15m/s, ja turvallisuuden vuoksi korin ajaminen vaatii jatkuvaa napin painamista.

Korin kutsuminen tasolle tapahtuu kuitenkin yhdellä napin painamisella. Vakiokokoisien korien lisäksi kokoa voidaan muuttaa toiveiden mukaiseksi.

RB150

RB150 Pyörätuolihissi on suoraan ylös nostava avoin lavahissi, joka mahdollistaa esteettömän liikkumisen kahden tason 0,6m ja 3m välillä. Hissillä on itsekantava rakenne, joten se ei tarvitse ylimääräisiä rakennustöitä. Hissi voidaan sijoittaa sisä- ja ulkotiloihin, jonka asentaminen sujuu ripeästi. Saatavilla kolmella lavakoolla, sallittu kuorma on 400kg.

RB150 - Nopra Hissi Oy
SB200 - Nopra Hissi Oy

SB200

SB200 ruuvikäyttöisellä hissillä voidaan nostaa aina 15 metriin ja kuuteen kerrokseen asti. Hissi toimitetaan alumiinisella kuilulla, lasi- tai teräspaneeleilla. Kuilurakenne kantaa koko hissin. Korilavaa on saatavilla kolmen kokoisena ja oviaukkoja on mahdollista sijoitta kolmelle sivulle. Soveltuu sisä- ulkotiloihin. Kuormauskyky jopa 460kg ja 5 henkilöä.

AB300

AB300 on erittäin hiljainen hihnavetoinen hissi, jonka suurin nostokorkeus on 20 metriä ja kuusi kerrosta. Hissi voidaan sijoittaa olemassa olevaan kuiluun tai omaan hissikuiluunsa. Hissikuilu toimitetaan alumiinisella rungolla, lasi- tai teräspaneeleilla. Korilavaa on saatavilla neljän kokoisena ja oviaukkoja on mahdollista sijoitta kolmelle sivulle. Soveltuu sisätiloihin. Kuormauskyky 450kg ja 5 henkilöä.

AB300 - Nopra Hissi Oy
VB1000 - Nopra Hissi Oy

VB1000

VB1000 on turvallinen, tehokas ja monipuolinen hissi, joka pystyy kantamaan jopa 1000kg lastin.

Hissi on ideaalinen rakennuksiin, joissa on tarve kuljettaa isoja lasteja tavaraa tai henkilöitä.

Lisätietoa tuotteistamme

Valikoimastamme löydät sopivan kevythissin moneen kohteeseen. Sopiva toteutus takaa turvallisuuden ja esteettömyyden haluamaasi kohteeseen.