Nopra Hissi Oy

Porrashissit

Esteettömyyttä kotiin porrashissillä.

Esteettömyyttä hissillä - Nopra Hissi Oy

Liikkumisen vapautta

Kaikki porrashissimme ovat hiljaisia, turvallisia ja helppokäyttöisiä. Riippumatta siitä, miltä portaikkosi näyttää, kompaktit ja räätälöidyt porrashissimme voidaan asentaa minne tahansa. Jopa kapeimpiin portaikkoihin jää riittävästi kävelytilaa sopivan porrashissin asennuksen jälkeen. Porrashissin avulla voit jatkaa asumista kodissasi ilman portaiden tuomaa rajoitusta.

Handicare 1100

Tuorein premium-malli suoriin porrasnousuihin. Tuotteessa on keskitytty kiskorakenteeseen, joka on saatu valmistettua erittäin hoikaksi ja kompaktiksi. Kisko voidaan sijoittaa yhä lähemmäksi seinää jättäen enemmän vapaata tilaa portaisiin ja muiden portaan käyttäjien on yhä turvallisempi liikkua. Tähän malliin on saatavilla istuimeen neljä erilaista verhoiluväriä, missä on vakiona istuimen ja jalkatuen automaattinen taittolaite. Tuolihissi lataa automaattisesti akkuaan portaiden ylä- ja alaosan pysäkeissä.

Tuolihissi - Nopra Hissi Oy
Freecurve - Nopra Hissi Oy

Handicare Freecurve

Vaativien porrasmuotojen tuolihissi. Hissi mahtuu erittäin kapeisiinkin portaikkoihin. Kisko mitoitetaan 3D Photo Survey-tekniikkaa hyväksikäyttäen. 

Tuolin osat taittuvat kasaan, joten hissi mahdollistaa helpon kulun portaikossa silloin kun sitä ei käytetä.

Ascendor PLG7

Laadukas hissi ulkokäyttöön tai julkisiin tiloihin. Sopii suoraan kaiteeseen. Tuote saatavilla ulkovarusteltuna. Hissin ohjauspainikkeet on mahdollista asentaa seinään tai pitää erillisenä kaukosäätimenä. Hissi sisältää rampin helppoa kyytiin nousemista varten, ja kestää 300kg painon.

Lavahissi - Nopra Hissi Oy
Lavahissi - Nopra Hissi Oy

Ascendor PLK8

Hissi sopii monenlaisiin portaikkoihin, myös kaartuviin portaisiin. Hissi on helposti asennettavissa esimerkiksi julkisten tilojen portaisiin.

Hissi vie kasaan taitettuna todella vähän tilaa, joten se ei häiritse portaiden muuta käyttöä.

Rampit nousevat ylös automaattisesti hissin liikkuessa, joten sen turvallisuus on erinomainen käyttäjälle.

Monipuolinen valikoima

Valikoimastamme löytyy hissi kohteeseen kuin kohteeseen.

Sopivalla porrashissillä teet kohteestasi helppokulkuisen ja turvallisen. Ota meihin yhteyttä, niin selvitämme millainen hissi on täydellinen juuri teille!